Млазница со контрола на палец

Млазница со контрола на палец

630 ден

Нема на залиха

Шифра: 15Г709 Категории

Млазницата за вода се приклучува на црево за наводнување. Има вградено вртливо копче за регулирање на големината на млазот според потребите. Регулацијата се врши само со палецот. Рачката на млазницата е обложена со гума и е со ергономски дизајн. Не се лизга и практична е за користење. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи и стандардни црева за наводнување  (1/2″ – 3/4″).