Млазница за црево со сет спојки (1/2”) - Baucentar
Млазница за црево со сет спојки (1/2”)

Млазница за црево со сет спојки (1/2”)

275 ден

Има на залиха

275 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Овој сет содржи млазница за вода со пластична рачка која има вградено копче за стопирање на млазот. Преку копчето може да се регулира големината на млазот според потребите. Во сетот се вклучени и: двојна спојка за црево (13мм 1/2″), стоп спојка за црево (13мм 1/2″) и спојка за чешма (13мм 1/2″). Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи и стандардни црева за наводнување  (1/2″ – 3/4″).

Бренд

Verto