Ласерско Метро ГЛМ 40 0.15-50м - Baucentar
Ласерско Метро ГЛМ 40 0.15-50м

Ласерско Метро ГЛМ 40 0.15-50м

6590 ден

Има на залиха

6590 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601072900 Категории

Се’ во едно – сите важни мерни режими сместени во еден уред со компактен дизајн.

Со овој модел може да се искористи предноста на широкиот опсег на мерни режими во еден уред со компактен дизајн со ласерски далечиномер. Оваа интуитивна алатка ги содржи сите важни мерни режими: стандардно пресметување на должина, површина и волумен, како и индиректно мерење висина. Содржи осветлен екран кој е лесен за читање и кој ги прикажува резултатите пд последните три мерења заради полесно ориентирање. Ласерскиот далечиномер исто така има функција на меморирање која ги чува последните 10 мерења заради временски поефикасна употреба.

Бренд

Bosch