Конектор за продолжување - Baucentar
Конектор за продолжување

Конектор за продолжување

26 ден

Има на залиха

26 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Конекторот за продолжување може да се користи за црева со пречник од 13мм (1/2″) или 19мм (3/4″). Овозможува продолжување на текот на водата. Овој конектор е изработен од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto