Инспекциска Камера УНИВЕРЗАЛ ИНСПЕКТ - Baucentar
Инспекциска Камера УНИВЕРЗАЛ ИНСПЕКТ

Инспекциска Камера УНИВЕРЗАЛ ИНСПЕКТ

5432 ден

Има на залиха

5432 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Инспекциска камера наменета за проверки. Лесна е за користење, воглавном наменета е за целосна видливост во тешко достапни места. Може да се користи за проверка дали има запушување во цевки, за детектирање на оштетување на црева или за проверка на состојба во шуплини. Камерата дава лесна видливост на многу тесни простори со помош на светлечка камера, со дигитално зголемување на сликата и со флексибилен кабел. Воглавном се користи како дополнителен прибор за отстранување на блокади и детектирање непотребни предмети од цевки и шуплини.

Капацитетот на внатрешната меморија е до 8 слики. Постои опција за додавање на на SD картичка заради пренесување на сликите со помош.

Користи 4 батерии со напон 1,5 V LR6 (AA). Со едно полнење на батериите предвидено е да работи до 4 часа.

Големината на дисплејот е 2.31” и има резолуција 320x240px. Дијаметарот на главата на камерата е 8мм. Име три степени на ЛЕД осветлувања и три степени на зумирање. Должината на кабелот на камерата е 95см.

Видот на заштита на камерата од надворешни влијанија е IP8.

Камерата има ширина од 157мм, должина од 77мм и висина од 235мм. Камерата има маса од 0.39кг.

Бренд

Bosch