Универзална Пила Електрична ПСА 700 Е 710W - Baucentar
Универзална Пила Електрична ПСА 700 Е 710W

Универзална Пила Електрична ПСА 700 Е 710W

5192 ден

Има на залиха

5192 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 06033А7020 Категории

Компактен дизајн и променливи брзини на сечење за брзо завршување на работата во рамнината на сечење.

Компактна големина која овозможува ракување без напор.

Едноставно прилагодување на брзината на сечење според материјалот кој се сече со помош на Bosch Electronic.

Длабочина на сечење до 150 мм.

Брзо и праволиниско сечење во рамнина со површината на разновидни вообичаени материјали.

SDS прифатот овозможува брзо и ефикансо менување на листовите на пилата без клуч за поголема ефиканост при работењето.

Бренд

Bosch