Електрична Убодна Пила ПСТ 650 500W

Електрична Убодна Пила ПСТ 650 500W

2609 ден

Нема на залиха

Номинална примена моќност 500 W

Предадена моќност, максимум 300 W

Број на движења во празен од 3.100 од/мин.

Плоча за потпирање – челик

Маса 1,6 кг

Длабочина на сечење на дрво 65мм

Длабочина на сечење на челик 4мм

Bosch систем SDS

Ниски вибрации

Подесување на правец на дување

Мека рачка

Во пакетот следуваат: пластичен куфер, 1 лист убодна пила за дрво (T 144 Д).

Бренд

Bosch