Убодна Пила Електрична ГСТ 90 BE 650W - Baucentar
Убодна Пила Електрична ГСТ 90 BE 650W

Убодна Пила Електрична ГСТ 90 BE 650W

9390 ден

Нема на залиха

Номинална влезна моќност 650 W
Број на одови во празен од 500 – 3.100 од/мин
Маса 2.6 кг
Длабочина на сечење на дрвото 90 мм
Длабочина на сечење на алуминиум 20 мм
Длабочина на сечење на обичен челик 10 мм

Бренд

Bosch