Електрична Убодна Пила ГСТ 700 500W

Електрична Убодна Пила ГСТ 700 500W

5185 ден

Има на залиха

5185 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Номинална влезна моќност 500 W
Број на одови во празен од 1.450 – 3.200 од/мин
Маса 2.1 кг
Пила, должина од 20 мм
Длабочина на сечење на дрвото 70 мм
Длабочина на сечење на алуминиум 10 мм
Длабочина на сечење на обичен челик 6 мм

Бренд

Bosch