Електричен Тример За Трева

Електричен Тример За Трева

2990 ден

Нема на залиха

Електричен тример за трева со електричен мотор со моќност од 600 W. Претставува згодна и практична алатка за косење трева. Наменето е за користење на локации и делови каде регуларната косилка за трева не може да достигне, за рабови на површините кои се косат, или под жичани огради. Тримерот има сечиво со должина од 300 мм и овозможува брзо и лесно уредување на помали површини. Тримерот има рачка со  ергономски дизајн и е обложена со гума. Изработено е според регулативата и стандардите за безбедност на ЕУ.

Бренд

Verto