Циркулар Рачен Електричен ГКС 190 1400W - Baucentar
Циркулар Рачен Електричен ГКС 190 1400W

Циркулар Рачен Електричен ГКС 190 1400W

8900 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601623000 Категории

Номинална влезна моќност 1.400 W
Број на вртежи во празен од 5.500 врт/мин
Маса 4.2 кг
Пречник на внатрешниот отвор за листот на пилата 30 мм
Пречник на листот на пилата 190 мм
Длабочина на сечење (90°) 70 мм
Длабочина на сечење (45°) 50 мм

Бренд

Bosch