Циркулар Статичен Електричен ГЦМ 800 СЈ 1400W - Baucentar
Циркулар Статичен Електричен ГЦМ 800 СЈ 1400W

Циркулар Статичен Електричен ГЦМ 800 СЈ 1400W

26990 ден

Има на залиха

26990 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601Б19000 Категории

Номинална влезна моќност 1.400 W
Капацитет на сечење 0° 70×270 мм
Капацитет на сечење 45° закосување 70×190 мм
Капацитет на сечење под агол од 45° 48×270 мм
Подесување на закосување 47°L/47°D
Подесување на агол 45°L/0°D
Број на вртежи во празен од 5.500 врт/мин
Пречник на листот на пилата 216 мм
Пречник на внатрешниот отвор за листот на пилата 30 мм
Маса 13.5 кг

Бренд

Bosch