Дијам. Круна За Мокро Дупчење122х450мм - Baucentar
Дијам. Круна За Мокро Дупчење122х450мм

Дијам. Круна За Мокро Дупчење122х450мм

6350 ден

Нема на залиха

Дијаметар 122 мм
Работна должина 450 мм
Број на сегменти 10
Висина на сегмент 10мм
Прифатна рачка 1 1/4″UNC

Бренд

Bosch