Дисперзија За Внатрешни Ѕидови 25кг - Baucentar
Дисперзија За Внатрешни Ѕидови 25кг

Дисперзија За Внатрешни Ѕидови 25кг

1360 ден

Има на залиха

Дисперзија за внатрешни ѕидови

1360 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Neo Pol е дисперзна боја за внатрешни ѕидови.

ПРИМЕНА
Внатрешна употреба. Има одлична моќ на прекривање и паропропусност, отпорна е на суво бришење.

ПОДГОТОВКА И НАНОС
Пред употреба, потребно е да се измеша смесата и да се хомогенизира материјалот од различни серии и/или пакувања, а потоа бојата да се разреди о околу 15-20% вода. Површината на која се нанесува бојата мора да е цврста, сува и импрегнирана со Neo Prime подлога. Бојата вообичаено се нанесува со помош на валјак со кратки влакна, во два слоја. Вториот слој се нанесува откако првиот целосно ќе се исуши.

ПОТРОШУВАЧКА
Околу 0,2-0,3 kg/m2 за нанесување во два слоја.

РОК НА ТРАЕЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ
18 месеци спакуван во оригиналната амбалажа. Да се складира на температура од +5°C до +25°C, заштитен од сончева светлина и од смрзнување.

Бренд

Neoton