Neoton Archives - Baucentar
Neoton

Neoton

Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Б100 3кг

540 ден

Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Б100 5кг

865 ден

Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Б200 3кг

585 ден

Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Б200 5кг

940 ден

Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Бел 15кг

3090 ден

Водоотпорна маса за фугирање N18 2кг

259 ден

Восокоадхезивна Подлога За Мазни Површини1л

469 ден

Двокомпонентен хидроизолационен премаз 10кг

1910 ден

Дебелослојна Глет Маса 25кг

610 ден

Декоративен Минерален Внатрешен Малтер Full 1.5мм 25кг

615 ден

Декоративен Минерален Внатрешен Малтер Rajb 2.0мм 25кг

615 ден

Дисперзија За Внатрешни Ѕидови 25кг

1360 ден

Дисперзија За Внатрешни Ѕидови 5кг

335 ден

Дисперзија За Внатрешни Ѕидови 8кг

540 ден

Лепило За Керамички Плочки 25кг

495 ден

Лепило За Плочки Супер Флексибилно 25кг

790 ден

Лепило За Стиропор 25кг

420 ден

Лепило за Стиропор Еластично 25кг

495 ден

Лепило За Стиропор Флексибилно 25кг

650 ден

Подлога За Внатрешни Ѕидови 1л

285 ден

Подлога За Внатрешни Ѕидови 3л

815 ден

Подлога За Внатрешни Ѕидови 5л

959 ден

Стиропор ЕПС 80 20мм

126 ден

Стиропор ЕПС 80 30мм

189 ден

Стиропор ЕПС 80 50мм

315 ден

Стиропор ЕПС 80 80мм

504 ден

Стиропор ЕПС 80 100мм

630 ден

Стиропор ЕПС Ф 20мм

112 ден

Стиропор ЕПС Ф 30мм

163 ден

Стиропор ЕПС Ф 50мм

280 ден

Стиропор ЕПС Ф 80мм

448 ден

Стиропор ЕПС Ф 100мм

560 ден

Структурна Подлога За Фасадни Ѕидови 25кг

2835 ден

Структурна Подлога За Фасадни Ѕидови 8кг

995 ден

Тенкослојна Глет Маса За Внатрешни Ѕидови 25кг

575 ден

Фасаден Акрилен Малтер База Full 1.5мм 25кг

1965 ден