Дигитален Агломер ПАМ 220 - Baucentar
Дигитален Агломер ПАМ 220

Дигитален Агломер ПАМ 220

6900 ден

Нема на залиха

Шифра: 0603676000 Категории

Дигитален агломер наменет за прецизно мерење и пренос на агли. Се користи за професионална намена. Опсегот на мерење изнесува од 0° – 220° и со должина на кракот од 40см. Има интегрирана функција за прецизна пресметка на едноставни и сложени површини под агол. Практичен лизгачки продолжеток на кракот за мерење на тешко достапни места. Може да се користи за поставување на лајсни на под, за лајсни на плафон, за подови и плочки.

Мерното подрачје на уредот е со опсег од 0° – 220°. Точноста на мерење на аголот е ± 0,2°. Точноста на пресметка на аголот е ± 0,1°.

Точноста за мерење на либелата е 1.5.

Уредот има автоматско исклучување после 5 минути неактивно користење.

Напојувањето е со две батерии 2 x 1.5 V LR6 (AA). Времетраењето на батеријата изнесува 25 работни часа.

Масата на уредот е 0.89кг.

Должината на уредот е 425мм, ширината е 58мм а висината е 41мм.

Бренд

Bosch