Детектор За Метал, Бакар, Дрво ГМС 120 - Baucentar
Детектор За Метал, Бакар, Дрво ГМС 120

Детектор За Метал, Бакар, Дрво ГМС 120

9000 ден

Има на залиха

9000 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601081000 Категории

Точно прикажување на точката на средината на предметот со Center-Finder скала. Прикажување на својствоото на материјалот. Подобра видливост на резултатот се постигнува со поголемата осветленост на дисплејот.

Отвор за маркирање со LED светлосен прстен

Три начини на работа на детекција за различни примени: еден начин за сува градба, втор начин за метал и трет начин за водови под напон.

Благодарение на автоматското калибрирање може да се откријат сккоро сите предмети и да се избегнат грешки во користењето.

Детектирање и на длабоко  сместени предмети – на длабочина до 12 см.

Уште подобро откривање на предметите се постигнува со LED светлосниот прстен во три бои.

Материјали кои може да се детектираат: метали кои содржат железо, метали кои не содржат железо, дрвени потпорни конструкции, водови под напон.

Максимална длабочина за детектирање 120 мм

Поединечно според материјали:

Челик макс. 120 мм

Бакар макс. 80 мм

Водови под напон макс. 50 мм

Дрвени потпорни конструкции макс 38мм

Автоматско исклучување на 5 минути

Напојување: 1батерија x 9-V-6LR61

Маса 0.27 кг

Заштита против прашина и прскање вода IP 54

Во пакетот следуваат: Каивче за рака, заштитна торбичка, 1x батерија 9 V, картонска кутија.

Бренд

Bosch