Брза спојка за црево (3/4”) со гумена облога - Baucentar
Брза спојка за црево (3/4”) со гумена облога

Брза спојка за црево (3/4”) со гумена облога

115 ден

Има на залиха

115 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Брза спојка за црева со пречник од 19мм (3/4”) која овозможува двонасочен тек на водата. Оваа брза спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период. Комбинацијата со гумена облога овозможува полесно ракување со спојката без лизгање.

Бренд

Verto