Статив БТ 160 навој 1/4 адаптер 5/8 - Baucentar
Статив БТ 160 навој 1/4 адаптер 5/8

Статив БТ 160 навој 1/4 адаптер 5/8

3850 ден

Нема на залиха

Алуминиумски статив за сестрана примена.

Брзо фиксирање
Едноставен транспорт со торбичка за на рамо
Голема стабилност на секаков вид подлога

Бренд

Bosch