Сет Батериски Алати ГБХ 180-ЛИ+ГСР 18В-50+ГВС 180-ЛИ - Baucentar
Сет Батериски Алати ГБХ 180-ЛИ+ГСР 18В-50+ГВС 180-ЛИ

Сет Батериски Алати ГБХ 180-ЛИ+ГСР 18В-50+ГВС 180-ЛИ

45900 ден

Нема на залиха

Овој сет се состои од следниве производи:

Пневматски Чекан За Дупчење Батериски ГБХ 180-ЛИ

Дупчалка Одвртувач Батериска ГСР 18В-50

Аголна Брусалка Батериска ГВС 180-ЛИ

2 x Батерии ГБА 18V 5.0Ah

Полнач за Батерии ГАЛ 1880 ЦВ

Бош Професионална Торба За Алат

Бренд

Bosch