Полнач за батерии ГАЛ 18В-40 - Baucentar
Полнач за батерии ГАЛ 18В-40

Полнач за батерии ГАЛ 18В-40

3100 ден

Има на залиха

3100 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Напон на полнење на батеријата: 14.4 – 18 V
Струја на полнење: 4,0 A
Време на полнење кај батерија со капацитет од 2,0 Ah (80%/100%) околу 24/35 мин
Време на полнење кај батерија со капацитет од 3,0 Ah (80%/100%) околу 36/50 мин
Време на полнење кај батерија со капацитет од 4,0 Ah (80%/100%) околу 48/65 мин
Време на полнење кај батерија со капацитет од 5,0 Ah (80%/100%) околу 60/70 мин
Време на полнење кај батерија со капацитет од 6,0 Ah (80%/100%) околу 72/95 мин
Време на полнење ProCORE18V 4.0Ah околу (80%/100%) 48/65 мин
Време на полнење ProCORE18V 8.0Ah околу (80%/100%) 113/124 мин
Време на полнење ProCORE18V 12.0Ah околу (80%/100%) 162/172 мин
Маса 1 кг

Бренд

Bosch