Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 12V-15ФЦ 2х2Ah - Baucentar
Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 12V-15ФЦ 2х2Ah

Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 12V-15ФЦ 2х2Ah

16090 ден

Нема на залиха

Шифра: 06019Ф6000 Категории

Компактен и прилагодлив алат во класата со напојување од 12 V.

Екстремно кратка конструкција од 132 mm за дупчење, зацврстување и завртување на шрафови во тесен простор.

Bosch FlexiClick спој со вгадени магнетни држач на битови кој овозможуива спојување на држачите на битови, на продолжетоците за стезната глава, аголниот продолжеток и ексцентарскиот продолжеток.

Аголен и ексцентарски продолжетоци може да се подесат во 16 различни позиции со подвижност од 360 степени на дупчалката.

Спој „со еден клик” кој обезбедува цврсто држење на уредот при работа.

Бренд

Bosch