Хидрофор пумпа 600W 3100 l/h - Baucentar
Хидрофор пумпа 600W 3100 l/h

Хидрофор пумпа 600W 3100 l/h

11990 ден

Има на залиха

11990 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Оваа серија на хидрофори гарантира дека ќе ја завршите работата со високи перформанси. Со моторот со моќност од 600 W, може да пренесе вода до 3,100 литри на час. Може да испумпа вода од длабочина од 7 метри или да искачи вода на висина до 35 метри.

Пред да започне со работа, оваа пумпа може сама да го истисне вишокот воздух одвнатре. Пумпата е изработена од нерѓосувачки челик со што е обезбедена идеална заштита од рѓосување. Има и резервоар со капацитет од 19 литри кој е изработен од карбонизиран челик. Овој резервоар обезбедува солидна резерва на вода и соодветен притисок внатре кој може да се надгледува и следи со помош на вградениот мерач.

Овој хидрофор е дизајниран за испумпување на чиста вода. Идеален е за повеќекратна намена. Со оваа пумпа можете да испумпувате непитка вода од резервоари, како и питка вода од бунари. Може да се користи и за вода за наводнување, за вода за куќни апарати или за санитарни јазли.

Моторот има вградена заштита од прегревање или натпритисок, со што се обезбедува стабилно и трајно користење на пумпата. На горниот дел има вградена рачка со нелизгачки материјал со што пренесувањето на пумпата е лесно и многу практично. Долниот дел од пумпата може со шрафови да се прицврсти на било каква дрвена или друга цврста подлога што е особено практично кога пумпата се користи во внатрешен простор и е сместена веднаш до други електрични апарати.

Апсорбирана моќност 600 W
Максимален проток 3500 l/h
Максимална висина 35m
Максимална длабочина 7m
Максимална темп. на вода 35 °C
Нето маса 10.8kg
Димензии на уред ДxШxВ 400X270X510mm
Бруто маса 12,2kg
Димензии на пакување (mm) ДxШxВ 485X300X550mm

Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi