Annovi Reverberi Archives - Baucentar
Annovi Reverberi

Кеса хартиена за прашина

70 ден

Перач под висок притисок 121 KX-TRA 1.4kw 120bar + кит

6990 ден

Перач под висок притисок 133 K X-TRA 1.8 kW 140 bar кит

8990 ден

Перач под висок притисок 171K X-TRA 2200kW 170 bar кит

9990 ден

Перач под висок притисок 4K Twins Flow 2.5kW 150 bar

17900 ден

Перач под висок притисок 5K Twin Flow 2.7 kW 160 bar

19800 ден

Перач под висок притисок COMFORT-S 1700W 130 bar кит

9250 ден

Перач под висок притисок EASY 1.4 kW 110 bar

5990 ден

Перач под висок притисок-топла вода HOT 1509 2500W 150bar

81700 ден

Потопна пумпа за чиста вода PS6000PC 250W 6000 l/h

3490 ден

Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS1100XC 750W 13000 l/h

5690 ден

Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS16500XD 1100W 16500 l/h

6300 ден

Потопна пумпа чиста вода PS13000PT 750w 11000 l/h

3900 ден

Правосмукалка универзал мокро/суво WD25 1200W

5350 ден

Пумпа градинарска пумпа за вода PG3100P 600W 3100 l/h

5490 ден

Пумпа градинарска пумпа за вода PG4600X 1100W 4600 l/h

7000 ден

Филтер-сунгер за прашина

70 ден

Хидрофор пумпа PG3100PB 600W 3100 l/h

11990 ден