Алуминиумска скала еднострана дводелна 2х13 со продолжеток - Baucentar
Алуминиумска скала еднострана дводелна 2х13 со продолжеток

Алуминиумска скала еднострана дводелна 2х13 со продолжеток

7360 ден

Има на залиха

7360 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Дводелна алуминиумска скала со продолжеток со 2х13 газишта. Должината на скалата е 370см кога е склопена 624см кога е расклопена. Ширината на скалата е 397мм. Гарантниот период за скалата изнесува 5 години. Скалите се со потекло од ЕУ. Произведени се во Алве, најголемата чешка фабрика за производство на алуминиумски скали и скелиња. Скалите се подложени на строги тестови на акредитирана тест лабораторија согласно европскиот стандард EN 131 за носивост до 150 кг.

Бренд

Alve