Алуминиумска скала единечна 1х11 - Baucentar
Алуминиумска скала единечна 1х11

Алуминиумска скала единечна 1х11

3350 ден

Нема на залиха

Шифра: 7111АЛВ Категории

Единечна алуминиумска скала од 1х11 газишта. Должината на скалата е 313см а ширината е 340мм. Гарантниот период за скалата изнесува 5 години. Скалите се со потекло од ЕУ. Произведени се во Алве, најголемата чешка фабрика за производство на алуминиумски скали и скелиња. Скалите се подложени на строги тестови на акредитирана тест лабораторија согласно европскиот стандард EN 131 за носивост до 150 кг.

Бренд

Alve