Батериски Ударен Одвртувач ГДХ 180-ЛИ - Baucentar
Батериски Ударен Одвртувач ГДХ 180-ЛИ

Батериски Ударен Одвртувач ГДХ 180-ЛИ

12720 ден

Има на залиха

12720 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Овој модел е единствен ударен одвртувач на пазарот со двоен држач на битови: зашрафување и одшрафување на завртки, и дупчење со помош на истиот алат.

Овој модел е опремен со шестостран држач на битови со големина од ¼” наменет за одшрафување на завртки и за дупчење, и со квадратен држач на алат со големина од ½” за шрафење на завртки.
Има голем обртен момент, голем број на удари и висока брзина на ротација за побнрзо завршување на работата.

Има издржлив дизајн со робусен менувач. Поседува мотор со отворена рамка. Заштитата на ќелиите на батериите овозможува подолг век на траење.

Вртлив момент, макс: 180 Nm
Број на вртежи во празен од 0-2.800 врт/мин
Маса без батерија 1.1 кг
Број на удари: 0-3,600 удари/мин
Капацитет на батерија 2,0 Ah
Напон на батерија 18.0 V
Маса со батерија 1,4 kg

Батерија + Полнач

Бренд

Bosch