Батериска Вибр. Дупчалка Одвртувач ГСБ 18В-50 + 2х2.0Ah - Baucentar
Батериска Вибр. Дупчалка Одвртувач ГСБ 18В-50 + 2х2.0Ah

Батериска Вибр. Дупчалка Одвртувач ГСБ 18В-50 + 2х2.0Ah

14750 ден

Нема на залиха

Шифра: 06019Х5100 Категории

Овој сет се состои од следниве артикли:

Вибрациона Дупчалка Одвртувач Батериска ГСБ 18В-50

Три батерии 2 х 2.0Ah

Полнач за батерии

 

Вибрациона Дупчалка Одвртувач Батериска ГСБ 18В-50:

Робусна метална стезна глава и компактна ергономска конструкција идеална за тешки работи.
Издржлив мотор без четкици за поголем напор.
Вртлив момент (макс.) 50 Nm
Вртлив момент (меко/тврдо/ макс.) 28/50/50 Nm
Број на вртежи во празен од (1. брзина / 2. брзина) 0 – 460 / 0 – 1.800 врт/мин
Број на удари 27.000 удар/мин
Опсег на затегање на стезната глава мин/макс 1,5 / 13 мм
Степени на вртливиот момент 20+1
Пречник на навојот  макс. 10 мм
Пречник на бургија во алуминиум макс. 13 мм
Пречник на дупчење во дрво макс. 35 мм
Пречник на дупчење во челик макс. 13 мм
2х2Ah Li-on полнач

 

Бренд

Bosch