Пневматски Чекан За Дупчење Батериски ГБХ 180-ЛИ 2.0J - Baucentar
Пневматски Чекан За Дупчење Батериски ГБХ 180-ЛИ 2.0J

Пневматски Чекан За Дупчење Батериски ГБХ 180-ЛИ 2.0J

10392 ден

Има на залиха

10392 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Акумулаторска пневматска дупчалка која се одликува со мотор со голема моќност. Моторот е без четкички со што е обезбедена работа на моторот без искри и без загревање, а истовремено се овозможуваат долготрајни перформанси на истиот. Батеријата со едно полнење може да работи подолго време со што се намалува потребата од одржување на дупчалката. Има моќен систем на удирање со максимална енергија на удар од 2Ј и поседува три различни режими на работа. својата скромна големина а може да се користи и за потешки работни задачи.

Бројот на удари при номинален број на вртежи е од 0 до 1.800 удари во минута. Напонот на батериите е 18V. Држачот за дополнителниот алат е од тип SDS+. Без батерија дупчалката е тешка 2,3кг.

Дијаметарот на дупчење во бетон изнесува од 4 до 20мм. Оптималното подрачје за дупчење во бетон изнесува од 6 до 10мм. Максималниот дијаметар на дупчење во метал е 13мм. Максималниот дијаметар на дупчење во дрво е 30мм.

Нивото на звучен притисок е 90 dB(A), а нивото на звучна моќност е 101 dB(A).

Бренд

Bosch