Батериски Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 180ЛИ 2.0Ј - Baucentar
Батериски Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 180ЛИ 2.0Ј

Батериски Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 180ЛИ 2.0Ј

23499 ден

Нема на залиха

Шифра: 0611911121 Категории

Енергија на удар макс. 2.0 J
Број на удари при номинален број на вртежи 0-5.000 удар/мин
Номинален број на вртежи 0-1.800 врт/мин
Пречник на дупчење во бетон со хамер бургии 4-20 мм
Макс. Пречник на дупчење во метал 13 мм
Максимална длабочина на дупчење во дрво 30 мм
2х4Аh lion полнач
Без четкици

Бренд

Bosch