Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Б100 3кг - Baucentar
Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Б100 3кг

Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови Б100 3кг

540 ден

Има на залиха

Акрилна Дисперзија За Внатрешни Ѕидови

540 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Neo Pol Premium е акрилна дисперзија за внатрешни ѕидови.

ПРИМЕНА
Внатрешна боја изработена врз база на висококвалитетна акрилна емулзија, погодна за станбени и деловни простори. Отпорна е на влажно бришење, се карактеризира со одлична моќ на прекривање, добра паропропусност и исклучителна белина.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ
Површината на којашто се нанесува бојата мора да е цврста, чиста, сува и да биде импрегнирана со Neo Prime подлога. Бојата се подготвува со додавање 5-10 % вода и добро се меша додека смесата целосно не се хомогенизира. Вообичаено е бојата се нанесува во два слоја, со помош на валјак со кратки влакна. Вториот слој се нанесува откако претходниот целосно ќе се исуши.

ПОТРОШУВАЧКА
Околу 0,12-0,13 л/м2 за двослоен премаз.

РОК НА ТРАЕЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ
18 месеци во оригинално пакување. Да се чува на температура од + 50˚C до + 250˚C, заштитен од сончева светлина и мраз.

Бренд

Neoton