Аголна Брусалка Електр. ГВС 17-125 ЦИЕ 1700W ф125мм - Baucentar
Аголна Брусалка Електр. ГВС 17-125 ЦИЕ 1700W ф125мм

Аголна Брусалка Електр. ГВС 17-125 ЦИЕ 1700W ф125мм

11500 ден

Има на залиха

11500 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 060179Х002 Категории

Електрична аголна брусалка која се одликува со максимална продуктивност при користење и најдобра заштита на корисникот.  Со оваа брусалка се постигнуваат одлични резултати благодарение на моќниот мотор со номинална влезна моќност од 1.700W со константна електроника. Долгиот животен век се овозможува благодарение на моторот со директно ладење, како и благодарение на системот за заштита од преоптоварување и долготрајната издржливост на графитните четкички. Водечката заштита на корисникот благодарение на системот KickBack Control, заштитува од повторно стартување на уредот, и благодарение на штитникот кој е осигуран против вртење и на редукцијата на вибрациите.

Бројот на вртежи во празен од е од 2.800 до 11.500 вртежи во минута. Предадената моќност на уредот е 1.010W. Навојот на брусното вретено е од тип М14. Може да се користи за плочи за брусење и гумени брусни плочи со дијаметар до Ø 125мм, како и за лончести четки со дијаметар од Ø 75мм. Брусилката е долга 311мм ,висока 103мм и тешка е 2,4кг. Голема предност е прекинувачот за вклучување кој може да се блокира за постојано работење на уредот.

Нивото на звучен притисок е 92 dB(A), а нивото на звучна моќност е 103 dB(A).

Бренд

Bosch