Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф125мм Потенциометар - Baucentar
Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф125мм Потенциометар

Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф125мм Потенциометар

5550 ден

Има на залиха

5550 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електрична аголна брусалка за обработка на метал која се одликува со својата мала маса. Со оваа брусалка се постигнуваат одлични резултати поради високиот степен на закосување и големата способност за преоптоварување. Има мотор со номинална влезна моќност од 750W. Уредот има компактна конструкција за полесно и побезбедно ракување како и одлична контрола над уредот. Има функција за бирање на брзината на вртење.

Бројот на вртежи во празен од е од 2.800 до 11.000 вртежи во минута. Навојот на брусното вретено е од тип М14. Може да се користи за плочи за брусење со дијаметар до Ø 125мм. Брусилката е тешка е 1,8кг.

Брусалката е со должина од 270мм, висина од 100мм и ширина од 73мм.

Бренд

Bosch