Одвртувачи Archives - Baucentar

  Одвртувачи

  Одвртувачи

  Ги прикажуваат сите резултати 28

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСБ 185 Без Батерија

  5900 ден

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 12V-15ФЦ 2х2Ah

  16790 ден
  -25%

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-90 Ц 2х4.0Ah

  17175 ден
  -25%

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-90 Ц 2х5.0Ah

  18675 ден
  -20%

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-90 Ц Без Батерија

  11120 ден

  Батериски Двобрзински Одвртувач 2х14.4V 2.0Аh

  6192 ден

  Батериски Двобрзински Одвртувач 2х18V 2.0Аh

  7290 ден

  Батериски Одвртувач 14.4V 2.0Ah со полнач

  4920 ден

  Батериски Одвртувач 3.6V со полнач

  1020 ден

  Батериски Одвртувач 7.2V

  1860 ден

  Батериски Одвртувач ГО 2.0

  3390 ден

  Батериски Одвртувачи ГСР 120 + ГДР 120 ЛИ 2х2Ah Полнач

  13500 ден

  Батериски Одвртувачи ГСР 180+ГДР 18В+2х2Ah

  18250 ден

  Батериски Ударен Одвртувач ГДХ 18В-200 Ц

  14990 ден
  -25%

  БОШ Бат.Дупч.Одвртувач ГСР 18В-90 Ц 2х4.0Ah

  19163 ден

  Вибрационa Дупчалка Одвртувач Батериска ГСБ 120-ЛИ

  8590 ден

  Вибрациона Дупчалка Одвртувач ГСБ 12В-30 2х2Ah

  11490 ден

  Вибрациона Дупчалка Одвртувач ГСБ 18В-50 + 2х2.0Ah + Полнач

  14750 ден

  Дупчалка Одвртувач Батериска ГСР 120-ЛИ

  6990 ден

  Дупчалка Одвртувач Батериска ГСР 12В-30

  10990 ден

  Дупчалчка Одвртувач Батериска ГСР 180ЛИ

  11900 ден
  -30%

  Електричен Одвртувач 520W 4.500врт/мин

  2520 ден

  Одвртувач За Сува Градба Батериски ГСР 18 В-ЕЦ-Т без батерија, без четкици

  19300 ден

  Одвртувач За Сува Градба Електричен ГТБ 650 650W

  7990 ден

  Одвртувач Ударен Батериски ГДР 120-ЛИ

  9100 ден

  Одвртувач Ударен Батериски ГДХ 180-ЛИ

  14990 ден

  Пневматски Ударен Одвртувач 1/2 680Nm

  5990 ден

  Пневматски Ударен Одвртувач Сет 1/2 314Nm

  3990 ден