Голема Промоција на Кармен Бауцентар! - Baucentar
Голема Промоција на Кармен Бауцентар!

Голема Промоција на Кармен Бауцентар!

Голема промоција и акциски цени на 17 и 18.09.2021 единствено во Кармен !
Најголемиот избор на квалитетни и корисни алатки достапни само во Кармен Бауцентар!
Познатите светски брендови DeWalt, Stanley, BOSCH, Knauf и Swiss Krono и нивните врнвни производи ќе бидат достапни по нови и промотивни цени – само во Кармен Бауцентар!
Ве очекуваме!