Моталка Кутија Со Црево 1/2 20+2м - Baucentar
Моталка Кутија Со Црево 1/2 20+2м

Моталка Кутија Со Црево 1/2 20+2м

4950 ден

Има на залиха

4950 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Градинарско црево во пластична кутија со автоматска моталка. Претставува комплетен сет за наводнување на Вашата градина. Цревото е со пресек од 1/2”, 20 m + 2 m. Овозможува да се заштеди простор за чување, а истовремено цревото е заштитено со што се продолжува неговиот животен век.

Во сетот е вклучено:

Автоматска моталка со кочница

Млазница за прскање ( артикл 15Г700)

Адаптер за чешма

Спојки за поврзување

Црево со должина 20 m + 2 m и пресек ½” цол, со премиум квалитет.

Максималниот дозволен работен притисок на цревото е 10 bar. Широкио дозволен опсег на работна температура (-5 до +55°C) овозможува слободно користење во секакви временски услови во текот на годината.

Куќиштето на автоматската моталка е изработено од пластика која е отпорна на удар. Куќиштето има подготвени отвори за прицврстување на ѕид или друга цврста потпора. Со ова се овозможува цревото да стои издигнато над земјената површина и подобро да се заштити од нечистотии. Внатрешните водилки го олеснуваат намотувањето на цревото и спречуваат заплеткување.

Масата на целата моталка со цревото е 7 кг.

Бренд

Verto