Сет Бургии Кратки За Вадење Шрафови 5пар. - Baucentar
Сет Бургии Кратки За Вадење Шрафови 5пар.

Сет Бургии Кратки За Вадење Шрафови 5пар.

1020 ден

Има на залиха

1020 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сет од 5 специјални бургии изработени од SK8m вискоко-карбиден материјал за големи брзини со учество на молибден, никел и кобалт. Наменет се за одглавување и вадење на заглавени шрафови како и за разни други примени. Може да се користат за завртки со дијаметар од 3.2, 4.2, 5.0, 6.8, 8.5 mm, за M4 до M10 навои. Може да се користат и за обнова и на оштетени отвори за завртки. Израбоптени се со заострување од 135 степени, со што се одликува со неосетливост на удари, еднострано оптоварување и странични сили. Бургиите имаат цилиндричен облик на прифатот.

Бренд

Neo