Самонивелирачка маса од 3-40мм 23 кг - Baucentar
Самонивелирачка маса од 3-40мм 23 кг

Самонивелирачка маса од 3-40мм 23 кг

1119 ден

Има на залиха

1119 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0124323МАП Категории

МАП Ултраплан Реновејшн Самонивелирачка Маса од 3-40мм 23 кг вреќа

Опис: Засилена со влакна, самонивелирачка смеса за израмнување за дебелини на слојот од 3 до 40 мм.

Технички информации:
Сооднос на мешање: 1 вреќа од 23 кг ULTRAPLAN RENOVATION со 4.10 – 4.40 литри вода.
Трајност по мешањето: 30-40 минути
Дебелина на поставување: од 3 до 30мм
Време на зацвртување пред да се стапне: 4-6 часа
Време на чекање пред да се стави завршен слој: 24-72 часа во зависност од дебелината.
EMICODE: EC1 R Plus – многу ниски емисии
Боја: сива
Нанесување: метална глетарка или пумпа.
Чување: 12 месеци
Потрошувачка: приближно 1.8кг/м2 за 1мм дебелина.
Пакување : вреќа од 23 кг
Палета: 50 вреќи

Бренд

Mapei