Самонивелирачка Маса од 0-10мм 23 кг - Baucentar
Самонивелирачка Маса од 0-10мм 23 кг

Самонивелирачка Маса од 0-10мм 23 кг

924 ден

Има на залиха

924 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 1491523МАП Категории

МАП Ултраплан Еко 20 Самонивелирачка Маса од 0-10мм 23 кг вреќа

Исклучително за брзо стегнување, самонивелирачка смеса за израмнување со многу ниска мисија на органски соединенија за дебелина од 1 до 10мм.

Технички информации:
Сооднос на мешање: 1 вреќа од 23 кг ULTRAPLAN ECO 20 со 5.5-5.75 литри вода.
Трајност по мешањето: 20-30 минути
Дебелина на поставување: од 1 до 10мм
Време на зацвртување пред да се стапне: 3-4 часа
Време на чекање пред да се стави завршен слој: 24-48 часа.
EMICODE: EC1 R Plus – многу ниски емисии
Боја: сива
Нанесување: метална глетарка, гумен ваљак или пумпа.
Чување: 12 месеци
Потрошувачка: 1.6кг/м2 за мм дебелина
Пакување : вреќа од 23 кг
Палета: 50 вреќи

Бренд

Mapei