Електричен Повеќенаменски Алат Дремел 3000 - Baucentar
Електричен Повеќенаменски Алат Дремел 3000

Електричен Повеќенаменски Алат Дремел 3000

4600 ден

Нема на залиха

Повеќенаменски електричен алат. Брз. Компактен, Сеопфатен.

Со дополнителен прибор од 15 парчиња.

Со торбичка и упатство.

Бренд

Bosch