БК Аголна ПВЦ лајсна со мрежа 2.5м 10х15 - Baucentar
БК Аголна ПВЦ лајсна со мрежа 2.5м 10х15

БК Аголна ПВЦ лајсна со мрежа 2.5м 10х15

95 ден

Нема на залиха

Шифра: А15444 Категорија:

PVC аголна лајсна со стаклена мрежичка 10/15+10.

КОЛИЧИНА

100 парчиња.

ДОЛЖИНА

2,5 m.

ПРИМЕНА

За едноставно зајакнување и оформување на агли на фасадите, ги заштитува рабовите од механички оштетувањa.

Бренд

Bekament