Флуоресцентна Боја Во Спреј 400мл Зелена - Baucentar
Флуоресцентна Боја Во Спреј 400мл Зелена

Флуоресцентна Боја Во Спреј 400мл Зелена

310 ден

Нема на залиха

Флуоресцентна боја спакувана во спреј со неонски-флуоресцентен ефект. Наменета е за декорација на било какви површини железо, челик, пластика, дрво, камен и слично. По нанесувањето површините ги прави светли и видливи од поголемо растојание во мрачни услови. Флуоресцентните бои во спреј достапни се во неколку различни нијанси: жолта, зелена, оранж, сина, фуксија, црвена.

Бренд

HQS