Акрилна Боја Во Спреј 400мл Бела RAL9010

Акрилна Боја Во Спреј 400мл Бела RAL9010

155 ден

Нема на залиха

Шифра: ХКС9010 Категории

Акрилна боја спакувана во спреј со Бела нијанса или 9010 дефинирана според RAL палетата на бои. Наменета е за бојадисување за домашни потреби или за премачкување на постоечки предмети. Адекватна е за нанесување на било какви површини како железо, челик, пластика, дрво, камен и слично. Се одликува со лесно нанесување и со кратко време на сушење. Нијансата е достапна во сјајна варијанта доколку се премачка со безбоен сјаен премаз (достапен под шифра ХКС2001) или во мат варијанта доколку се премачкаат со безбоен мат премаз во спреј (достапен под шифра ХКС2001М).

Бренд

HQS