Акрилна Боја Во Спреј 400мл Светло Сива RAL7035 - Baucentar
Акрилна Боја Во Спреј 400мл Светло Сива RAL7035

Акрилна Боја Во Спреј 400мл Светло Сива RAL7035

185 ден

Нема на залиха

Акрилна боја спакувана во спреј со Светло Сива нијанса или 7035 дефинирана според RAL палетата на бои. Наменета е за бојадисување за домашни потреби или за премачкување на постоечки предмети. Адекватна е за нанесување на било какви површини како железо, челик, пластика, дрво, камен и слично. Се одликува со лесно нанесување и со кратко време на сушење. Нијансата е достапна во сјајна варијанта доколку се премачка со безбоен сјаен премаз (достапен под шифра ХКС2001) или во мат варијанта доколку се премачкаат со безбоен мат премаз во спреј (достапен под шифра ХКС2001М).

Бренд

HQS