Боја За Бојадисување Домашни Апарати Во Спреј Бела 400мл - Baucentar
Боја За Бојадисување Домашни Апарати Во Спреј Бела 400мл

Боја За Бојадисување Домашни Апарати Во Спреј Бела 400мл

225 ден

Нема на залиха

Бела боја наменета за бојадисување на домашни апарати кои се обоени со епоксидна боја. Идеална е за покривање на гребаници или оштетувања на површината на апаратите. Може да се користи и за целосно бојадисување на домашните апарати како: машина за перење, машина за перење садови, фрижидер и други уреди.

Бренд

HQS