Заштитен Подмачкувач Во Спреј 4во1 400мл - Baucentar
Заштитен Подмачкувач Во Спреј 4во1 400мл

Заштитен Подмачкувач Во Спреј 4во1 400мл

225 ден

Има на залиха

225 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Овој производ е наменет за подмачкување на било какви механички запчаници, споеви, преносни системи, ланци, завртки и навртки. Им дава влажност и одлична припивливост на површините кои се допираат или спојуваат со металот. Средството за подмачкување навлегува и во најситните пукнатини со што ја покрива површината со подмачкувачки и заштитен слој. Се користи и како средство за заштита од корозија. Отпорно е на вода и има низок површински напон. Дури и во екстремни услови претставува одличен и траен подмачкувач со што долготрајно ги заштитува подмачканите делови од оштетување или деформирање. Се препорачува да се користи и за редовно и за вонредно одржување на механички уреди.

Бренд

HQS