Хидроизолација Мапеластик Аквадифенс 7.5кг - Baucentar
Хидроизолација Мапеластик Аквадифенс 7.5кг

Хидроизолација Мапеластик Аквадифенс 7.5кг

2924 ден

Има на залиха

2924 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 7345207МАП Категории

Готова за употреба, екстремно брзо сушење, еластична, течна хидроизолациона мембрана за балкони, бањи, околу туш кабини, во сауни и сите влажни простории внатре и надвор пред да се постават керамички плочки, камени и мозаични материјали.

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Конзистентност: паста.
Температурен опсег на примена: од +5°C до +35°C на +23°C и 50% R.H.
Време на чекање помеѓу првиот и вториот слој: приближно 1 час (на +23°C и 50% R.H.).
Време на чекање пред обложување: 3-4 часа (на +23°C и 50% R.H.). Времињата се однесуваат на +23°C и 50% релативна влажност на воздухот кога производот се нанесува на исушени кошулици со резидуална влага под 3%.

Минимална применлива дебелина: 0,8 mm во 2 слоја.
Чување: 24 месеци.
Поставување: мазна мистрија, валјак или прскање.
Потрошувачка: 1,3 kg/m² на mm дебелина, што е еднакво на 1 kg. за 2 слоја производ.
Пакување: Кофа од 7,5 кг. и 15 кг.

Бренд

Mapei