Хидроизолациона Лента Мапебанд Изи 130мм х 30м - Baucentar
Хидроизолациона Лента Мапебанд Изи 130мм х 30м

Хидроизолациона Лента Мапебанд Изи 130мм х 30м

3599 ден

Има на залиха

3599 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 7972030МАП Категории

Гумена лента помеѓу два слоја неткаен материјал за да се формираат еластични споеви при поставување на системи за хидроизолација. Се користи за хидроизолација на внатрешните агли помеѓу соседните ѕидови и меѓу ѕидови и подови, како и за хидроизолација на еластични контролни споеви на тераси, балкони и сл.

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Тип на материјал: гума помеѓу 2 слоја неткаен полипропиленски платно.
Дебелина: 0,68 мм.
Ширина: 130 mm.
Јачина на истегнување: 45 N / 15 mm.
Издолжување пред кинење: 315%

ЕМИКОД: EC1 Plus – многу ниски емисии на испарливи органски соединенија
Пакет:
– ролни со должина од 30 m и ширина од 130 mm;
– ролни со должина од 10 m и ширина од 130 mm;
– аголни елементи 90° и 270°.
– манжетни за изработка на отвори (200×200 mm и 400×400 mm).

Бренд

Mapei