Лепило За Плочки Флексибилно Адесилекс П7 25кг - Baucentar
Лепило За Плочки Флексибилно Адесилекс П7 25кг

Лепило За Плочки Флексибилно Адесилекс П7 25кг

809 ден

Има на залиха

809 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 2182125МАП Категории

Адесилекс П7 е висококвалитетно флексибилно лепило на база на цемент, без вертикално лизгање за керамички плочки и гранитни плочки, вклучувајќи MAPELASTIC, MAPELASTIC AQUADEFENSE, MAPEGUM WPS хидроизолација.

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Трајност по мешањето: околу 4 часа.
Отворено време: 20 минути.

Подготвен за фугирање:
– на ѕидови: 4-8 часа.
– на катови: 24 часа.

Време на стврднување пред газење:
околу 24 часа.
Подготвен за употреба: околу 14 дена.
Сива боја.
Поставување: назабена мистрија.

ЕМИКОД: EC1 Plus – многу ниски емисии на испарливи органски соединенија (VOCs).
Чување: 12 месеци.
Потрошувачка: 2,5-5 kg/m².
Пакување: вреќа од 25 кг.
Палета: 50 вреќи.

Бренд

Mapei