Фен Ѕиден Со Држач 1800 W - Baucentar
Фен Ѕиден Со Држач 1800 W

Фен Ѕиден Со Држач 1800 W

3650 ден

Има на залиха

3650 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 54214038А Категории

Фен од Валера Акција Супер Плус со моќност од 1800 W со држач кој може да се прикачи на ѕид. Фенот има бела боја и вграден сензор за исклучување во случај на прегревање. Фенот од страна има копче за рачно вклучување и исклучување. Дополнително има опција за избор на два различни мода на дување со три различни температури на воздухот. На врвот на фенот има и додаток за концентрирање на млазот на воздухот.

Држачот за на ѕид се монтира вертикално. Држачот има прекинувач за автоматско исклучување поради безбедност. Самиот држач има жици за директно врзување на електрично напојување со прекинувач за исклучување.

Уредот има IP20 стандард за заштита од навлегување на надворешни предмети. Оваа заштита штити од несакано навлегување на предмети поголеми од 12.5мм. Уредот нема заштита од навлегување на вода.

Овој уред целосно е произведен во Швајцарија.

Бренд

Valera